Hardlopen en wielrennen

all books3

Er zijn inmiddels zes boeken verschenen en binnenkort volgt de zevende.
Voor meer informatie over de boeken, pers en media en vele columns 
wordt verwezen naar de websites:

www.hetgeheimvanhardlopen.nl
www.hetgeheimvanwielrennen.nl 

3D boek HetGeheimvanHardlopen-ok2-sInmiddels uitverkocht, maar nog wel als e-book verkrijgbaar:
Het Geheim van Hardlopen (tweede druk) ontcijfert stap voor stap alle factoren die bij langeafstandlopen van belang zijn. Van de 800 meter tot en met de marathon. Training, voeding, gewicht, loopsnelheid, wind, heuvels, temperatuur, schoenen, en nog veel meer. De invloed van alle factoren wordt helder en heel toegankelijk aan de hand van praktijkvoorbeelden uitgelegd. Met het geheim van hardlopen kan de lezer, net als de auteurs, 20% fitter, gezonder en sneller worden! De lezer kan zijn eigen prestaties voorspellen en achteraf zijn ‘schone’ tijd uitrekenen met de calculatoren.   Het Geheim van Hardlopen is voor iedere recreatie-, prestatie- en wedstrijdloper én voor hun coaches een onmisbaar standaardwerk.

E-book te bestellen via hetgeheimvanhardlopen.nl 


 

Het_Geheim_van_Wielrennen_in3D              

Het Geheim van Wielrennen.
Dit boek kan nu al beschouwd worden als hét nieuwe standaardwerk voor zowel de professional als de wielertoerist. Het bevat een grensverleggende kijk op het wielrennen. De auteurs analyseren alle factoren die een rol spelen bij het fietsen op natuurwetenschappelijke en sportmedische wijze. Ze doen dit op zeer toegankelijke, heldere  en populaire wijze, aan de hand van voorbeelden uit de wielerpraktijk.Het boek is geschreven door de uit Leusden afkomstige emeritus hoogleraar Hans van Dijk, Ron van Megen en sportarts Guido Vroemen. Zij hebben glasheldere en haarscherpe wetenschappelijke analyses gemaakt van alle factoren die bij het wielrennen van belang zijn. Training, voeding, gewicht, materiaal, vermogensmeters, labtesten, klimmen, dalen, bochten, sprinten, tijdrijden, temperatuur, luchtdruk, de vorm van de dag, en nog veel meer.

Bij het boek hoort een website www.hetgeheimvanwielrennen.nl, waarmee de lezer zijn eigen prestatie kan voorspellen en narekenen. Zo kun je voor jezelf bepalen wat je moet doen om nog beter te worden. Het boek is rijk geïllustreerd en staat boordevol bruikbare informatie. Het Geheim van
Wielrennen is hét ultieme wielerboek voor de slimme wielrenner en zijn coach. Het boek is
zeer positief beoordeeld door deskundigen en prominenten en veel wielrenners zijn
laaiend enthousiast.

Bestellen via hetgeheimvanwielrennen.nl
Prijs: € 24,95 (inclusief BTW en verzendkosten) ISBN 978-90-821069-4-7

 

20160218 omslag Hardlopen met Power!_1

Hardlopen met POWER!

Trainen en racen met een vermogensmeter: Chris Froome doet het al jaren en Mo Farah gaat nu ook aan de slag! Eindelijke kunnen hardlopers ook profiteren van de extra informatie die je Wattage oplevert. Dit wordt een totale ‘game-changer’, binnenkort zal niemand meer zonder kunnen en willen!
Maar hoeveel Watt is je vermogen eigenlijk bij hardlopen en hoe kun je die kennis gebruiken om efficiënter te lopen en successen te boeken in de training en de wedstrijd? Het wordt allemaal uitgelegd in dit boek van de auteurs van Het Geheim van Hardlopen en Het Geheim van Wielrennen.
Een historische doorbraak en de toekomst voor het hardlopen!

Bestellen via  hetgeheimvanhardlopen.nl
Prijs: € 24,95 (inclusief BTW en verzendkosten)

14435144_1760051697587536_1569849303359605993_o               15138435_1795270430732329_8908665567320934796_o